У вас какая разница в возрасте была максимальная?
Сейчас мне 30, когда мне было 19 я в универе нарвался на нимфоманку препода, и ради оценок я трахал ее 3 года, ей на тот момент было 53. Но она очень следила за собой, и честно когда впервые раздел ее, не ожидал что она так хорошо выглядит, она была первая с кем у меня анальный секс был.
Самая взрослая партнерша ⇐ Истории об М+Ж-сексе
-
Автор темыSashkakotik
- Всего сообщений: 8
- Стаж: 3 месяца
Re: Самая взрослая партнерша
Mina olin siis 21.aastane kui see juhtus. Istusin pargis pingil ja kuulsin kuidas üks vanem kurtis teisele oma üürivõlast. Ta ei teadnud kuidas edasi elada. Kui teine naine oli ära läinud siis mina küsitlesin seda nutvat naist. Ta olla kolm kuud maksmata ühe toa eest 90 eurot, 30eurot kuus. Tal tuleks tütre 55.juubeliks ka minna, aga ei saa. Mõtlesin et ma saaksin talle raha anda, aga kindla vastutasuga. Rääkisin talle et ta annaks mulle midagi. Vastas et pole midagi anda peale pesmasina. Ütlesin talle et läheks siia ligidale metsa ja ajaks selle asja ära. Naine jäi vait ning sarjas mind et noor mees ja ajab sellist juttu vanainimesega ja tahtis ära minna. Mõne ajapärast küsis, et mis ma temaga teha tahan, kas ära tappa. Näitasin talle raha mis rõõmustas ta silmi. Ma arvestasin ta vanust 70 ja 80 vahel võib ta olla kui tütar saab 55.aastaseks.Võtsin ta käest kinni ja musitasin kätt. Lõpuks oli minuga nõus jalutama metsapoole aga tahtis ennem raha saada. See oli raudteeäärne tihe mets. Seal ma puutusin teda tagumikust ja hõõrusin paksu perset mis võttis ta nihelema. Suunasin ta käe minu püksi augu poole mis võttis ta ohitama. Keerasin ta tagumiku enda poole ja kergitasin ta üleriided ülese ning nägin aluspükse. Käskisin teda kummardada, tõmbasin püksid maha, ta ainult palus jumalat. Tatistasin talle persevahele ja surusin perseauku, algul karjus et valus on. Nikkusin teda põlitimaas kui käskis järele jätta, et tal on põis nii täis. Kusi jooksis suure pahinaga et sain oma munni puhtaks pesta. Ta seletas oma noorusaega et ta perse kallal pole keegi käinud. Läksime siis tagasi vanasse kohta ja ta liikus väga vaevaliselt. Hiljem me kohtunud ei ole